Contacte

Contacta amb Centre Veterinari El Masnou

La nostra vocació és atendre amb la major cura i atenció possible els nostres pacients. Assessorem tots els nostres clients amb transparència, honestedat, claredat i professionalitat. No dubtis en contactar amb la nostra clínica veterinària del Masnou a través de qualsevol dels nostres canals per consultar-nos qualsevol dubte relacionat amb la salut de la teva mascota.

Localització

C/ Sant Miquel, 09
08320 El Masnou
Barcelona

Horari

Dilluns a divendres:
10h a 20h
Dissabte:
10h a 14h

Telèfon

935 557 352

Whatsapp:
609 500 458

Xarxes Socials

Facebook
Instagram

Formulari

Si ho prefereixes, pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari:

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable Centre Veterinari El Masnou. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les teves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la teva cancel·lació.

En qualsevol moment pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació de el tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les teves dades personals a C/ Sant Miquel 09, 08320 El Masnou, o mitjançant un correu electrònic a info@cvelmasnou.com

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris