Serveis

Serveis veterinaris a El Masnou

A la nostra clínica veterinària del Masnou oferim serveis de Medicina Interna i Preventiva per tractar les diverses patologies de les mascotes i evitar malalties. Realitzem anàlisis i proves de diagnosi per imatge per tal d’identificar les afeccions dels animals i determinar el tractament més adequat.

Medicina interna i preventiva

Realitzem exploracions i proves necessàries per realitzar un diagnòstic i un tractament encertat de les malalties que poden afectar als nostres pacients: respiraròries, dermatològiques, cardíaques, bucals, sanguínies, gastrointestinals… Seguim protocols validats i basats en l’evidència científica per garantir el benestar dels animal. També disposem de plans preventius: vacunacions, desparasitacions, identificació i revisions preventives.

Cirurgia i hospitalització de dia

Realitzem intervencions quirúrgiques de teixits tous, abdominals, ginecològiques, oncològiques i preventives. Garantim la seguretat de l’animal amb analítiques pre-anestèsiques i la monitorització de les constants vitals durant tota la intervenció. Apliquem les cures postoperatòries necessàries i el servei d’hospitalització de dia per garantir la seva total recuperació.

Proves Diagnòstiques

Disposem de laboratori propi per realitzar anàlisis clíniques, així com d’equipaments moderns per realitzar proves de diagnosi per imatge amb rapidesa i efectivitat: radiologia digital, ecografia i electrocardiografia.

Oftalmologia

Revisem, diagnostiquem i tractem patologies relacionades amb els ulls i la visió dels animals de companyia. Disposem d’equipament i personal qualificat per atendre les principals patologies oculars dels nostres pacients: lesions, úlceres, uveïtis, conjuntivitis, dèficit de llàgrimes, etc. Aconsellem revisions rutinàries periòdiques per poder detectar-les i tractar-les a temps.

Medicina esportiva

Servei de medicina esportiva veterinària per aquells animals que fan esport i exercici de forma continuada, intensiva o professional. Jaume Martínez és un veterinari especialista en aquesta àrea veterinària amb una àmplia experiència i coneixement de les necessitats integrals que requereixen aquests gossos. Proporcionem assessorament nutricional, tractem patologies relacionades, facilitem la recuperació de lesions i organitzem plans d’entrenament.

Botiga

A la nostra botiga de Centre Veterinari El Masnou disposeu de tot tipus d’alimentació fisiològica per gossos i gats, així com alimentació específica pel control de patologies específiques: renals, sobrepès, etc. Disposem de productes pel control i protecció de paràsits interns i externs, productes d’higiene, accessoris, joguines, corretges… Tot allò indispensable per la cura de la teva mascota, per dintre i per fora.