Nosaltres

Centre Veterinari El Masnou

Cuidem i vetllem per la salut i el benestar dels nostres pacients de quatre potes des de fa més de 30 anys. Assessorem i atenem les necessitas dels notres clients amb honestedat, transparència i la mateixa il·lusió que quan vam obrir les notres portes l’any 1987. Oferim tota la nostra experiència, passió i coneixement per oferir una atenció veterinària de qualitat a la teva mascota.

La nostra història

Jaume Martínez va fundar Centre Veterinari El Masnou l’any 1987 amb l’ajuda de quatre socis: Jordi Albó, Ferran Albó, José Miguel García Messeguer i l’Antoni Prats. Els primers van servir de gran ajuda per començar, però no formen part en aquests moments de la clínica. L’Antoni Prats ha sigut el gran motor professional i personal d’aquest centre fins a la seva jubilació. 

Durant molts anys el Jaume ha compaginat l’atenció veterinària a la clinica amb la seva altra gran passió: veterinari de curses de gossos de trineu, on ha pogut compaginar el seu amor pels animals i la natura.

Més de 30 anys estimant i cuidant les mascotes.

La nostra filosofia

El nostre objectiu sempre ha estat oferir la nostra experiència, coneixement i un servei veterinari proper, professional i segur als animals de companyia. Garantim un assessorament personalitzat i una relació de total confiaça als nosotres clients. 

Tot l’equip que formem part de Centre Veterinari El Masnou fa molts anys que hi treballem amb el mateix entusiasme i vocació, amb honestedat, transparència, professionalitat i respecte pels animals. La nostra llarga trajectòria és gràcies a la confiança i la relació propera amb els nostres clients. 

No hi ha millor recompensa que la feina ben feta i poder garantir el benestar i la salut dels nostres pacients.

Equip

Una qualitat del nostre equip és la constància, la fidelitat cap als nostres clients, la responsabilitat, l’afecte amb el qual tractem als nostres pacients i una llarga trajectòria i experiència. La veterinària Eulàlia Gallego i l’ATV Rosa Pinsach formen part de Centre Veterinari El Masnou des del 1996 i 1998 respectivament, una mostra de compromís en el projecte i de confiança per part dels nostres clients.

centre-veterinari-masnou-jaume

Jaume Martínez

Gerent i Veterinari

Número de col·legiat 832

centre-veterinari-masnou-eularia

Eulàlia Gallego

Veterinària

Número de col·legiada 2848

centre-veterinari-masnou-rosa

Rosa Pinsach

ATV

ATV, Recepció i Botiga