Sobrepès mascotes

Ajudem a la teva mascota a reduir el sobrepès i a sentir-se en forma

Tractem l’obesitat i prevenim el sobrepès del teu gos o gat

Si has detectat que el teu animal de companyia li sobren alguns quilos, posa remei. L’obesitat i el sobrepès en la teva mascota té serioses implicacions en la seva salut. Augmenta el risc de patir problemes articulars i del cor, a més de diabetis o complicacions dermatològiques.

Al Centre Veterinari El Masnou ajudem la teva mascota a mantenir la seva línia perquè estigui en bona forma i saludable.

Consulta els nostres serveis i productes per prevenir i tractar el sobrepès a la teva mascota:

Revisió i diagnòstic

Dieta veterinària

Visites de seguiment

Per què la teva mascota té sobrepès?

Reconèixer que la teva mascota té uns quilos de més és el primer pas per posar-hi remei. És important perquè els animals amb excés de pes tenen més probabilitats de patir malalties com poden ser la diabetis o l’artrosi. L’obesitat pot tenir el seu origen en una dieta inadequada. Si la teva mascota presenta un excés de calories, vol dir que ingereix més de les que consumeix. Per això és convenient que augmenti la seva activitat i exercici.

La predisposició genètica és un altre factor a tenir en compte. Has de saber que certes races són més propenses a ser obeses mentre que altres guanyen pes amb més facilitat. És el cas dels Cocker, Beagle o Labrador. D’altra banda, els desequilibris hormonals també tenen un impacte en el pes corporal del teu gos o gat. I si la teva mascota està esterilitzada també és probable que augmenti de pes.

Al nostre centre veterinari del Masnou t’ajudem a prevenir i combatre el sobrepès en la teva mascota.

Fes click per llegir!

Descobreix més informació en el nostre article: