Cirurgia i hospitalització

Cirurgies i hospitalització de dia per a mascotes

Realitzem intervencions quirúrgiques i garantim la seguretat de l’animal amb analítiques pre-anestèsiques i la monitorització de les constants vitals durant tota la intervenció. Apliquem les cures postoperatòries necessàries i el servei d’hospitalització de dia per garantir la seva total recuperació.

cirurgia a centre veterinari masnou

Cirurgies generals

Disposem de quiròfan amb materials, equipaments i sistemes de control i monitoratge moderns per minimitzar qualservol risc. Realitzem intervencions de teixits tous, abdominals, ginecològiques, oncològiques i traumatològiques. 

Garantim la seguretat de l’animal amb analítiques pre-anestèsiques i la monitorització de les constants durant tota la intervenció. Amb les tècniques de mínima invasió reduim els efectes secundaris i garantim una recuperació més ràpida del pacient.

centre-masnou-cirugia

Cirurgies preventives

Les cirurgies preventives es realitzen a les mascotes amb l’objectiu de protegir i garantir el benestar de l’animal, al mateix temps que prevenim malalties o discapacitats en el futur.

Les cirurgies preventives més habituals que realitzem a la nostra clínica veterinària de El Masnou són les esterilitzacions dels animals de companyia (gossos, gats, rossegadors..) per evitar el desenvolupament de tumors, infeccions o patologies relacionades amb el sistema hormonal. També realitzem higienes bucals per evitar el deteriorament de les peces dentals, infeccions, halitosi i problemes de salut derivats del mal estat de la boca.

centre-masnou-hospitalitzacio (1)

Hospitalització ambulatòria (de dia)

Disposem d’un espai d’hospitalització de dia per tal d’aplicar les cures postoperatòries necessàries per garantir la total recuperació de l’animal. També és un espai per l’observació dels pacients que ens arriben amb alguna patologia i als quals se’ls hi ha de realitzar alguna prova per obtenir un diagnòstic precís.