Medicina interna i preventiva

Medicina interna i preventiva per a mascotes al Masnou

Realitzem exploracions i proves necessàries per realitzar un diagnòstic i un tractament encertat de les malalties que poden afectar als nostres pacients. Seguim protocols validats i basats en l’evidència científica per garantir el benestar dels animal. També disposem de plans preventius: vacunacions, desparasitacions, identificació i revisions preventives.

revisio gos a Centre Veterinari El Masnou

Medicina interna

A Centre Veterinari El Masnou realitzem visites veterinàries per diagnosticar i tractar les diverses malaltides dels animals de companyia que poden afectar als seus òrgans i sistemes, com el digestiu, respiratori, cardiovascultar, endocrí, etc.

Realitzem exploracions en profunditat i les proves necessàries per analitzar els símptomes, obtenir un diagnòstic precís i aplicar el tractament adequat.

centre-veterinari-masnou-medicina-interna

Medicina preventiva

Per tal de mantenir una bona salut i qualitat de vida durant tota la seva vida, és important realitzar periòdicament revisions i aplicar els protocols preventius a les mascotes.

Actualment hi han malalties que es poden prevenir, algunes d’elles molt greus i cròniques. Per això, aconsellem el control dels paràsits interns i externs, l’aplicació de les vacunes dintre del seu calendari, el control de malalties infeccioses o de predisposició, l’esterilització, la cura de la higiene bucal, i les revisions de geriatria, entre d’altres.