Us presentem la nostra nova web

Us presentem la nostra nova web

La nostra clínica veterinària del Masnou va obrir les seves portes l’any 1987 de la mà de Jaume Martínez, conjuntamant amb quatre dels seus antics socis. La nostra meta professional durant tots aquests anys ha estat oferir cures i atencions el més personalitzades possible a tots els animals de companyia que han acudit a nosaltres en busca d’ajuda i assessorament.

En la nostra nova web volem traslladar aquest mateix objectiu i voluntat, mostrar-vos qui som, què podem fer per vosaltres i les vostres mascotes, mostrar-vos obertament les nostres instal·lacions i facilitar-vos diverses maneres de comunicar-vos amb nosaltres per tal de traslladar-nos els vostres dubtes, inquietuds i necessitats.

Us convidem a veure la web, seguir les notícies que anem publicant i les campanyes que realitzarem periòdicament per ajudar-vos en la cura de les vostres mascotes. Sempre amb la voluntad de donar el 200% i en la bonica labor d’acompanyar-vos i recolzar-vos durant el llarg recorregut de la vida de les vostres mascotes.

No dubteu en contactar amb nosaltres per a reservar una cita o resoldre qualsevol dubte o consulta.

Us hi esperem!